Mijn reis naar Bali!

Mijn reis naar Bali!

Eindelijk is het zover, morgen vlieg ik naar Bali!! Het lijkt mij leuk om af en toe een reisverslag op mijn blog te plaatsen zodat jullie kunnen meegenieten vanuit het herfstachtige Holland.

 

Twee maanden geleden besloot ik om een ticket te boeken naar Bali voor drie weken. Dit wilde ik al een heel poosje en ik heb het nu gewoon gedaan! Wat het spannend maakt, is dat ik helemaal in mijn eentje ga! Ook iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Een beetje uit mijn ‘comfort zone’ is het wel, maar ik heb er heel veel zin in! Tevens verruil ik mijn koffer in voor een backpack en dat gaat nog wel een uitdaging worden denk ik, haha!

 

Waarom Bali?
Bali heeft het voor mij allemaal. Natuurlijk moet ik dit nog gaan beleven, maar ten eerste: het is een eiland! Een eiland met een hindoeïstische cultuur wat ik heel mooi vind. Maar ook de Indonesische gerechten, de warmte en leuke hotspots trekken mij uiteraard! Één van de grootste reden van mijn keuze is dat je er kan surfen! Zo tof!! Afgelopen zomer ben ik 1x keer in Nederland gaan (proef)surfen en dat vond ik al geweldig, dus in Bali moet dat helemaal goed komen.

 

De planning so far!
Ik heb mijn reis nog niet helemaal vast gezet, maar wel een aantal dingen! Dit lijkt mij prettig, zodat ik op het laatste moment nog kan bepalen waar ik heen wil gaan. De eerste week verblijf ik in een surf & yoga retreat genaamd ‘Pelan Pelan’. Hier heb ik een het ‘it all package’ geboekt. Dit houdt in: surf lessen(met board), yoga lessen (waarvan 1 meditatieles), drie massages en ontbijt en lunch inbegrepen. Klinkt heerlijk toch?!

Daarna ben ik van plan wat meer het binnenland op te zoeken en heb ik een verblijf geboekt in Ubud. Via verschillende blogs en websites las ik dat daar genoeg te beleven valt, zoals: wandelingen door de rijstvelden, leuke hotspots, monkey forest, kookcursussen en een bergwandeling in de vroege ochtend voor een mooie zonsopgang!

Wat ik daarna ga doen staat nog helemaal vrij en ga ik als ik in Bali ben invullen. Tips zijn altijd welkom! Bali is een prachtig land en ik ga mij zeker bezig houden met het maken van foto’s en filmpjes. Het lijkt mij leuk om een Bali travel vlog te maken voor de mooie herinnering en zodat ik jullie mijn reisbelevenissen kan laten zien bij terugkomst.

 

Tijdens het schrijven van dit verslag heb ik tussendoor even ingecheckt op de KLM site. Nu weer snel verder met het inpakken van mijn backpack! Tot de volgende keer vanuit het tropische Bali!

 9 gedachten over “Mijn reis naar Bali!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *