Mijn lifestyle

Mijn lifestyle

Welkom bij fitandfeelgood! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Hier deel ik mijn ideeën over een gezonde lifestyle. Zelf ben ik ervan overtuigd dat een gezonde en bewuste lifestyle je een stuk en fitter maakt! 

Ongeveer zes jaar geleden is mijn liefde voor gezonde voeding en vaker bewegen begonnen. Thuis bij mijn ouders aten wij redelijk gezond. Ik kom uit een groot tuinders gezin waar een Hollandse kost op zijn plek was. Groente, aardappels en een stukje vlees, maar verder weinig variatie. Ook deed ik aan teamsporten tot mijn 21e jaar, waar ik voornamelijk veel tijd aan besteedde in de weekenden en in de avond vaak lang doorging met veel alcohol en snacken.  Op een moment besloot ik mijn lifestyle om te gooien en groeide mijn interesse in gezonde voeding en startte ik met hardlopen. Al snel merkte ik, dat ik mezelf steeds fitter ging voelen; ik verloor wat kilo’s, mijn lichaam kwam meer in shape en mijn dagelijkse hoofdpijn verdween. Ondertussen ben ik heel wat boeken, blogs, artikelen en documentaires verder en ben ik enthousiast om deze kennis te delen met jou!

Wat versta ik onder gezonde voeding? Zoveel mogelijk pure biologische en plantaardige producten (geen dierlijke producten, zoals vlees, vis, zuivel en eieren), omdat ik merk  dat mijn lichaam hier het beste op reageert. Daarnaast is het ook beter voor de dieren en het milieu. Op het moment eet ik zoveel mogelijk plantaardig en dit doe ik nu 1,5 jaar. Een enkele keer vegetarisch als er weinig mogelijkheden zijn in een restaurant of bijvoorbeeld op vakantie. Op mijn blog vind je de meeste recepten vegetarisch en veganistisch. Sinds ik veganistisch ben gaan eten, ben ik steeds creatiever geworden wat betreft het bereiden van gerechten!

Wees vrij om een kijkje te nemen om mijn blog en laat je inspireren door mijn verhalen en/of recepten. Ik snap dat het best lastig kan zijn om te beginnen met een gezonde lifestyle in deze drukke maatschappij, dus daar hoop ik jou bij te helpen! Voel je niet verplicht, maar doe vooral wat prettig voelt. Voor vragen mag je mij altijd benaderen of neem eens een kijkje op mijn Instagram account!

Veel Liefs,

Corine4 gedachten over “Mijn lifestyle”

  • Hey lieve beste vriendin van me! Wat super leuk vind ik het dat je je blog weer bent begonnen! Ik ben heel erg trots op jou hoe je anderen wilt inspireren, maar bovenal zo erg bent gegroeid in het hanteren van een goede, gezonde lifestijl (waar ik ook vaak een lekker receptje van kan pikken 😁). Ik ben benieuwd naar je volgende blogs! Love you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *